Graniet, terrazzo en mozaïek van Cristofoli uit Den Haag

Mooi voor het oog en praktisch in gebruik. Dat is graniet, terrazzo en mozaïek. De eeuwenoude vorm van ambachtelijke kunst. Natuursteen met een historie van ver voor onze jaartelling. Geef uw interieur en exterieur een waardevolle en luxueuze uitstraling.
 

Al 100 jaar prachtig mozaïek en graniet

Werken van natuursteen zijn niet alleen schitterend mooi, maar vooral ook praktisch. Het is namelijk slijtvast en waterdicht is. Een ideaal product voor bijvoorbeeld vloeren en sanitair.

Schittering op maat
Uw oog is misschien – ergens in Nederland - al eens gevallen op een werk van Cristofoli. We hebben verschillende referenties. Cristofoli is gespecialiseerd in graniet, terrazzo en mozaïek op maat.

Voor wie?
We werken voor bedrijven, organisaties, gemeenten en architecten, maar bovenal werken we voor u. Bekijk onze galerij of kom langs in onze showroom.

Vragen?
Heeft u een vraag over bijvoorbeeld bloktreden of een kookeiland van terrazzo? Neem direct contact op met Cristofoli uit Den Haag. Bel 070 367 59 43 of vul ons contactformulier in. U geniet van terrazzo, mozaïek of graniet en wij dragen graag ons steentje bij.

Benieuwd naar de

mogelijkheden?

Neem direct contact op

100 jaar ervaring in terrazzo

In 1913 startte Francesco Cristofoli senior het graniet- en mozaïekwerken bedrijf op. Hij verruilde zijn huis in het schilderachtige Italiaanse dorpje Spilimbergo voor een woning in het bruisende Den Haag.

Na de oorlog droeg hij zijn steentje bij aan de wederopbouw van meerdere woonwijken in heel Nederland. Toen Fransesco in 1952 overleed, trad zijn zoon Franco Cristofoli in zijn voetsporen.

Bloktreden van terrazzo bij Cristofoli in Den Haag